Sice banden apparatuur

Sice logoSinds 2006 is Arex Test Systems met veel succes exclusief importeur van SICE wielservice apparatuur.

SICE is gestart in 1964 en gedurende de laatste 50 jaar uitgegroeid tot een toonaangevend automotive specialist. Het meest bekend zijn ze als fabrikant van banden demontage en montage apparatuur. Niet alleen bekend geworden onder de naam SICE maar ook produceren zij voor verschillende toonaangevende OEM leveranciers. Arex voert deze lijn inclusief balanceer apparatuur.

Sice S58LL

Sice S58LL bandenmachine

Het verschil dat SICE betekent bij monteren is dat er een zeer hechte samenwerking ontstaan is tussen SICE en de banden fabrikanten. Als gevolg hiervan zijn de oplossingen al voorhanden nog voordat een nieuwe band op de markt komt. Zodoende staat SICE niet alleen bekend als hoogstaand merk maar kan men hun ook karakteriseren als trendsetter in plaats van trendvolger.

Sice op EquipVak

Sice bandenmachines op EquipVak

De nieuwste trends als UHP en “run-flat” banden vereisen steeds meer gespecialiseerde apparatuur en kennis. Om deze “moeilijke” banden te wisselen moet de huidige generatie worden vervangen (Banden worden alleen maar groter) of uitbreiden met gepatenteerde hulparmen om de monteur te helpen met deze nieuwe generatie banden. De investeringen die SICE doet om zo optimaal mogelijk een band te laten wisselen zorgt voor een optimale efficiency in uw werkplaats.

Voorbeelden van recente installaties

Aangezien SICE deelt uitmaakt van een groot Italiaans consortium is het in staat om innoverend te werken. In deze groep worden dusdanig grote aantallen geproduceerd dat perfecte techniek gecombineerd wordt met optimaal werkcomfort en dit alles voor een betaalbare prijs.

Voor meer informatie over de SICE producten kan ook op de internationale website gekeken worden