OMCN X-line schaarhefbrug

OMCN X-line schaarhefbrug

Met de nieuwste generatie schaarhefbruggen, modelserie “X-Line”, worden de voordelen van een vierkoloms brug met die van de traditionele schaarhefbrug gecombineerd:

De hefpunten op de hoeken van de rijbanen zorgen voor een optimale stabiliteit en nivellering. Door het ontbreken van de kolommen aan weerszijden geeft de X-line een aanzienlijke ruimtebesparing t.o.v. een reguliere 4 koloms hefbrug. Bovendien is de auto van alle kanten bereikbaar voor de monteur en zijn werkmiddelen.

De unieke “X-line” met gepatenteerde niveauregeling is ontwikkeld op basis van de behoefte in de werkplaats voor nu en voor de toekomst.

PLC

PLC gestuurde schakelkast

In tegenstelling tot het gebruikelijke mechanisch parkeren van de rijbaanhoogte wordt door een combinatie van elektronische sensoren en PLC besturing de hydraulische cilinders aangestuurd om op elke werkhoogte de rijbanen exact waterpas te zetten.

Niet voor niets zijn er steeds meer (auto) fabrikanten die de gepatenteerde X-line aanbevelen als kalibratiebrug voor het afstellen van rijhulpsystemen.

Leverbaar in modellen voor montage op de vloer én voor inbouw in de vloer met een hefvermogen van 5.500 kg en een standaard rijbaanlengte van 5,60 meter. Begin volgend jaar zal er een 7.000 kg modelserie aan worden toegevoegd.